di 29 mrt.

|

webinar

Boost your energy!

In deze inspiratie sessie gaan we dieper in op wat maakt je innerlijk rustig, geeft jou energie, maakt je blij en houdt je mentaal gezond; wetenschappelijke info over gezonde voeding, beweging, slaap...Na deze webinar heb je een gepersonaliseerd plan op zak die je meer innerlijke rust, energie geven

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boost your energy!

Tijd en locatie

29 mrt. 13:00 – 15:00

webinar

Over het evenement

Er is met de komst van het Corona virus veel veranderd de laatste tijd! Dit zorgt voor emotionele onrust en verwarring. We worden ook uitgedaagd om telkens opnieuw te schakelen en zoek te gaan naar wat werkt voor ons en haalbaar is in deze nieuwe situatie. Zelfzorg is nu prioritair om deze uitdagende periode goed door te komen. Wat geeft je energie en welke gewoontes helpen je vooruitom je doelen te bereiken?

In deze inspiratie sessie gaan we dieper in op:

- Wat maakt je innerlijk rustig, geeft jou energie, maakt je blij en houdt je mentaal gezond?

- Wetenschappelijke info over gezonde voeding, de positieve effecten van beweging en de invloed van slaap op je gezondheid. Belang van structuur, sociale relaties en betekenisvolle dingen doen.

- Hoe istalleren we gezonde gewoontes die ons deugd doen en houvast geven?

- Welke helpende gedachten zullen je ondersteunen om je doel te bereiken?

Na deze webinar heb je een gepersonaliseerd plan op zak die je meer innerlijke rust, energie en drive geven om jouw uitdagingen stap voor stap aan te gaan!

Klik hier om deel te nemen

Deel dit evenement