Vragen of zorgen?

logo.JPG

Download 

de app 

De Studenten App 

Ontmoet studenten met gelijkaardige interesses. Het klikt met een simpele KLIK!

 

 

 

 

Op zoek naar een sportbuddy? iemand om samen te koken? Goesting om die nieuwe film in de cinema te zien in goed gezelschap? Of gewoon zin om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is KLIK iets voor jou. Nieuwe mensen ontmoeten in real life, daar gaat het om. Dat missen we soms wel eens in deze digitale wereld. Plaats een zoekertje of reageer op een leuk bericht en deel vrijblijvend jouw contactinfo met een medestudent.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Log in met jouw studentaccount. Enkel studenten kunnen inloggen, er wordt een code  gestuurd naar jouw studentenadres, waardoor je toegang krijgt tot de app.

2. Maak een profiel aan (je bent niet zichtbaar tot je een zoekertje plaats of reageert). De contactgegevens die je invoert (en zelf kiest) zijn niet zichtbaar voor de andere studenten, tot je zelf beslist om dit te delen.

3. Je kan een zoekertje plaatsen. Medestudenten kunnen hierop reageren en hun gegevens met jou delen. Op die manier kan je contact opnemen.

4. Reageren op een zoekertje kan door op het 'plusje' te klikken. Daarna bepaal je zelf welke contactgegevens je deelt.

5. Het matchpercentage dat bij de persoon wordt weergegeven als indicatie, wordt berekend op basis van leeftijd, studierichting en interesses. 

Wil je iets melden over de app klik?  Je kan gerust contact opnemen met de verantwoordelijke: 


 
 
                                         
 

Vragen of zorgen?