top of page
logo.JPG

Download 

de app 

WEDSTRIJD

Ontwerp onze affiche/flyer en win 500 euro!

Ben je student? Ben je creatief? Zou je graag wat bijverdienen? Dan hebben wij misschien wel de perfecte opdracht voor jou!

Sinds kort is er KLIK, een nieuwe App speciaal voor de Gentse studenten. De bedoeling is om op een laagdrempelige manier meer studenten bijeen te brengen en zo meer ontmoeting te stimuleren. Studenten die zin hebben om te sporten maar geen sportpartner vinden, studenten die beter studeren in groep dan alleen, KLIK is dé manier om studenten met gelijkaardige interesses te vinden.

Wij zijn op zoek naar een student die een trendy, frisse en jonge affiche wil ontwerpen voor de Gentse student. Het is de bedoeling dat deze affiche het concept van “KLIK” in een beeld vat en nieuwsgierigheid opwekt bij medestudenten. De gekozen affiche zal op verschillende plaatsen in de stad worden opgehangen en zal via het internet verspreid worden. De winnaar ontvangt een cheque van 500 euro. Is je hoofd al aan het borrelen van de ideeën? Twijfel niet en ga de uitdaging aan!

Praktisch:

  1. De deadline is vrijdag 30 november 2018

  2. Je eindresultaat mag doorgestuurd worden naar sarah.peene@gezondplus.be
    Graag een bestand dat op A2 gedrukt kan worden, aangeleverd in PDF. De winnaar wordt achteraf gevraagd de oorspronkelijke bestanden mee te geven, zodat we deze kunnen aanpassen voor druk.

  3. De Jury zal een winnaar kiezen, de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht op 7 december 2018 en zal een geldprijs van 500 euro ontvangen.

  4. De affiche moet gemaakt worden door een student.

  5. Graag zouden we op de affiche het Logo van KLIK terugvinden (zie PDF onderaan, andere formaten kunnen aangevraagd worden via sarah.peene@gezondplus.be)

  6. Ook de slagzin 'De Gentse Studentenapp' zien we graag verschijnen.

  7. Leer de App kennen voor je zelf aan de slag gaat! Download de App (KLIK student) en neem een kijkje op onze facebookpagina

Wij kijken alvast uit naar de resultaten! Veel succes!

Eigendomsrecht:

Iedere deelnemer die in het kader van de Wedstrijd een affiche naar de Organisator verstuurt, garandeert dat hij de auteur is, dat hij houder is van alle intellectuele eigendomsrechten en dat zijn idee of ideeën de rechten van derden niet aantasten en geen auteursrechten of andere intellectele eigendomsrechten schenden. Door deel te nemen aan de Wedstrijd erkennen de deelnemers dat hun affiche voltooid is, geven ze de Organisator de toelating om de affiche te gebruiken en dragen ze elk patrimoniaal auteursrecht over aan de Organisator. De Organisator kan hun affiche, onder meer, publiceren, verspreiden, tentoonstellen of reproduceren, in de staat waarin ze hem werd verstuurd of een afgeleide ervan (bv flyer), via elk medium en zonder tijdsbeperking, onder meer in het kader van preventiecampagnes die aan deze Wedstrijd verbonden zijn. De deelnemers erkennen en aanvaarden dat de overdracht gratis gebeurt. De affiches worden bewaard door de Organisator en worden op het einde van de Wedstrijd niet aan de deelnemers teruggegeven.

bottom of page